Schlderwerken

[slideshow_deploy id=’239’]

 

Schilderwerken

Voor het uitvoeren van binnenschilderwerken hebben wij verschillende technieken ter beschikking. Dit kan gaan van gewone schilderwerken (lakken, vernissen, …) tot speciale schilderwerken (patine, kaleien, speciale technieken). Het plaatsen van moluren en lambrisering kan ook door ons gedaan worden. Wij werken steeds met hoogwaarde producten die in samenspraak met de klant kunnen worden gekozen zoals: Trimental, Sikkens en Boss.

Kleuradvies kan ook door ons gegevens worden. Indien gewenst kan dit eveneens door externe kleurconsultanten gebeuren.

[slideshow_deploy id=’240’]

Buitenschrijnwerken

Buitenschrijnwerken vallen ook binnen onze uitgebreide service. U kunt steeds bij ons terecht voor het schilderen van deuren, ramen, corniches, tuinhuizen en garagepoorten.

Schilderen van gevels

Elke ondergrond vraagt een apart behandeling die tegen alle weersomstandigheden bestand is. Deze werken bieden wij aan van maart tot oktober.

[slideshow_deploy id=’241’]

Decoratiewerken

Wij voeren verschillende soorten decoratiewerken uit om elke ruimte te verfraaien op zowel meubels als muren. Dit kan door middel van moluren of patine op kasten te plaatsen, speciaal behangpapier te gebruiken of speciale technieken zoals een accentmuur.

 

[slideshow_deploy id=’242’]

Vloerbekleding

Indien u zoekt naar laminaat van uitstekende kwaliteit en iemand om deze plaatsen, bent u aan het juiste adres. 2B Paint voorziet voor u een totaalservice van A tot Z: de bestaande vloer wordt verwijderd, alles wordt geëgaliseerd, de ondervloer wordt voorzien van unisound en alles wordt afgewerkt met laminaat en plinten.

[slideshow_deploy id=’243’]

Karweien

2B Paint voert ook kleine gyprocwerken uit voor muren, wanden en plafonds. Hiervoor gebruiken we metalstuds om de gyprocplaten tegen te plaatsen.